ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΘ / ΔΠΘ / ΕΚΠΑ

Υποστήριξη Φοιτητών Οικονομικών Επιστημών

Η προσαρμογή της προετοιμασίας στον κάθε σπουδαστή, το διάβασμα και η επιλογή της βιβλιογραφίας, η στόχευση της προετοιμασίας στην εξέταση, η συνεχής αξιολόγηση, είναι μερικά από αυτά που κάνουμε εμείς για εσάς….

Υποστήριξη Φοιτητών Οικονομικών Επιστημών

Συναφή Τμήματα - Ε.Α.Π. & Α.Π.ΚΥ.

Διδάσκονται προπτυχιακα και μεταπτυχιακά μαθήματα Οικονομικών, Μαθηματικά, Στατιστική και Δίκαιο όλων των τμημάτων του ΠΑ.ΜΑΚ. με έμφαση στα τμηματα:

- Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑ.ΜΑΚ.

- Χρηματοοικονομικής & Λογιστικής ΠΑ.ΜΑΚ.

- Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών

και άλλων συναφών τμημάτων άλλων Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.

Διδάσκονται μαθήματα προετοιμασίας για την παράδοση ασκήσεων και τις εξετάσεις τμημάτων του Ε.Α.Π. & του Α.Π.ΚΥ.

Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ. & ΠΑ.ΜΑΚ.

Αναλαμβάνουμε προετοιμασία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών για τα τμήματα:

 

- Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ.

- Οικονομικών Επιστημών ΠΑ.ΜΑΚ.

- Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑ.ΜΑΚ.

- Χρηματοοικονομικής & Λογιστικής ΠΑ.ΜΑΚ.

- Τμήματα Διεθνών & Ευρωπαικών Σπουδών.

 

Διδάσκονται όλα τα προπτυχιακά μαθήματα κορμού και συγκεκριμένα μαθήματα επιλογής σε ιδιαίτερα μαθήματα και ολιγομελή τμήματα.

Από το φροντιστήριο συγκροτούνται μόνο τμήματα πρωτοετών φοιτητών. Τμήματα φοιτητών μεγαλύτερων ετών δεν συγκροτούνται από το φροντιστήριο λόγω των ιδιαιτεροτήτων που έχει κάθε φοιτητής όταν έχει ήδη διανύσει τα πρώτα εξάμηνα των σπουδών του (κατανόηση προαπαιτούμενων εννοιών). Ωστόσο είναι εφικτό φοιτητές να συγκροτήσουν μόνοι τους τμήμα εφόσον θεωρούν ότι θα λειτουργήσει για όλα τα μέλη εξίσου αποδοτικά.

Η διδασκαλία γίνεται αυστηρά από εξειδικευμένους συνεργάτες και βασίζεται σε συγκεκριμένο πλάνο διδασκαλίας για κάθε μάθημα, το οποίο λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες των συγγραμμάτων και των διδασκόντων με αποτέλεσμα το μάθημα να είναι στοχευμένο στην εξέταση.

Σε πλήρη προετοιμασία (θεωρία & ασκήσεις σε όλη την ύλη) περιλαμβάνεται πλήρες διδακτικό υλικό και διαγωνίσματα κατόπιν συνεννόησης με τον καθηγητή.

Στα μαθήματα επιπέδου μεταπτυχιακού αναλαμβάνονται μαθήματα σε επίπεδο επαναληπτικών μαθημάτων προπτυχιακών θεματικων, επίλυση προβλημάτων σε υπολογιστικά πακετα κ.α. κατόπιν συνεννόησης.

Η ιδανική διάρκεια για της προετοιμασίας είναι 4 - 12 εβδομάδες, ανάλογα με το αντικείμενο του μαθήματος και το είδος της προετοιμασίας. Η διάρκεια της προετοιμασίας είναι καθοριστικός παράγοντας για την σωστή αφομοίωση της ύλης, την αφιέρωση χρόνου για εξάσκηση στο σπίτι και την έγκαιρη τοποθέτηση των διαγωνισμάτων.

Προετοιμασία εξ' αποστάσεως

Η διδακασκαλία σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές προσφέρεται και με εξ' αποστάσεως διδασκαλία. Το έντυπο υλικό αποστέλλεται στον φοιτητή σε έντυπη μορφή. Η αποστολή των λυμένων ασκήσεων από πλευράς του φοιτητή και η αποστολή διορθώσεων από πλευράς του καθηγητή γίνεται ηλεκτρονικά.

Πολιτική εκπτώσεων

Λόγω του μεγάλου κύκλου εργασιών, μπορούμε για έκτη συνεχή χρονιά να διατηρούμε τις εκπτώσεις στους προπτυχιακούς φοιτητές σεβόμενοι απόλυτα τις αρχές μας και χωρίς εκπτώσεις στο εντατικό και απαιτητικό μας πρόγραμμα.

Σπουδαστές που ξεκινούν πλήρη προετοιμασία κατά την πρώτη εβδομάδα του εξαμήνου (από 20/09 - 10/10, από 01/02 - 20/02, από 20/06 - 10/07) δικαιούνται 20% έκπτωση. Τα διαγωνίσματα παρέχονται χωρίς χρέωση.

Σπουδαστές που ξεκινούν πλήρη προετοιμασία
κατά τη διάρκεια του εξαμήνου (από 11/10 -
05/01, από 21/02 - 25/06, από 11/07 - 25/08) δικαιούνται 10% έκπτωση. Τα διαγωνίσματα παρέχονται χωρίς χρέωση.

Ειδικές εκπτώσεις δικαιούνται οι
επιτυχόντες του φροντιστηρίου σε κατατακτήριες εξετάσεις ή εισαγωγικές εξετάσεις μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.

Το κόστος εξαρτάται από το επίπεδο (προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό), γενικές και ειδικές εκπτώσεις. Το κόστος του τμήματος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων.

 

Ειδικές προσφορές αναρτώνται στην αρχική σελίδα της παρούσας ιστοσελίδας.

*Η ελάχιστη διάρκεια μία διάλεξης είναι οι δύο ώρες (120') ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για τρίωρο μάθημα (180').