ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος - Πληροφορίες

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον τηλεφωνικά σε ώρες γραμματείας ή με τη χρήση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Εντός της ημέρας, η γραμματεία επικοινωνεί μαζί σας για να κανονιστεί ενημερωτική συνάντηση και σύντομη συζήτηση πάνω στις δεδομένες ανάγκες και τους στόχους. Ενημέρωση για τα κόστη των μαθημάτων ή των προετοιμασιών γίνεται αποκλειστικά και μόνο στην ενημερωτική συνάντηση.

Ωράρια Γραμματείας & Μαθημάτων

Η γραμματεία του φροντιστηρίου είναι ανοιχτή καθημερινά 11:00 με 13:00 και 16:00 με 21:00. Μαθήματα διεξάγονται κατά τη διάρκεια αυτή αλλά και μεσημέρι καθημερινής ή Σάββατο κατόπιν συνεννόησης και ανοιχτής διαθεσιμότητας.

Επικοινωνία με το Φροντιστήριο

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος που υπάρχει στην παρούσα ιστοσελίδα και όχι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

 

Για επικοινωνία που έχει προσυμφωνηθεί με τη γραμματεία από κοντά ή τηλεφωνικά η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η desk@parallaxi.gr.

Ανταλλαγή υλικού μεταξύ σπουδαστών και φροντιστηρίου γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις:

lawdesk@parallaxi.gr - για Νομικούς

parallaxi.thetikostomeas@gmail.com - για κατατακτήριες Ιατρικής, Κτηνιατρικής, Οδοντιατρικής, και φοιτητές Θετικών και Τεχνολογικών τμημάτων


parallaxi.koinwnikostomeas@gmail.com - για κατατακτήριες Ψυχολογίας, Οικονομικών Επιστημών και φοιτητές τμημάτων Οικονομικών Επιστημών, Ψυχολογίας, Φιλολογίας κ.α.

* Μηνύματα με άσχετο περιεχόμενο αγνοούνται από τον διαχειριστή.

Για κανονισμό διαγωνίσματος σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη γραμματεία καθημερινά στα διαστήματα 12:00 - 13:00 και 19:00 με 20:00.

Πληρωμές

Η πληρωμή των κατ΄ αποκοπήν μαθημάτων γίνονται μετά από κάθε μάθημα στη γραμματεία του φροντιστηρίου με μετρητά ή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση που η πληρωμή επιθυμείτε να γίνει με τραπεζική κατάθεση, τότε το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει να έχει παραληφθεί ηλεκτρονικά από το λογιστήριο το αργότερο την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα μέχρι τις 21:00 ώστε η κράτηση να θεωρηθεί έγκυρη.

Σε περίπτωση προετοιμασίας με τμηματική καταβολή του ποσού οι πληρωμές γίνονται σε προσυμφωνημένες ημερομηνίες είτε στη γραμματεία είτε με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό που θα σας υποδείξει η γραμματεία:

Τράπεζα: Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR83 0172 2020 0052 0207 5131 194
Δικαιούχος: ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Ε.Ε.
Αιτιολογία: Παράδοση Μαθημάτων Ονοματεπώνυμο Σπουδαστή

Τράπεζα: EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.

IBAN: GR95 0260 0370 0000 0020 0904 711

Δικαιούχος: ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Ε.Ε.

Αιτιολογία: Παράδοση Μαθημάτων Ονοματεπώνυμο Σπουδαστή

 

Προσοχή! Στην περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης είναι απαραίτητη η αποστολή του αποδεικτικού της κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση  desk@parallaxi.gr

Ακυρώσεις / Αναβολές Ενημερωτικών Συναντήσεων

Ακυρώσεις ή αναβολές ενημερωτικών συναντήσεων γίνονται δεκτές μόνο τηλεφωνικά και σε ώρες γραμματείας τουλάχιστον 3 ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη συνάντηση.

Ακύρωση / Αναβολή Μαθημάτων

Ακυρώσεις ή αναβολές μαθημάτων γίνονται δεκτές μόνο τηλεφωνικά και σε ώρες γραμματείας μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη πριν από την ημέρα διεξαγωγής του μαθήματος.

Ακυρώσεις ή αναβολές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματος στον τηλεφωνητή σε ώρες κλειστής γραμματείας δεν γίνονται δεκτές.