Η επιβεβαίωση έρχεται μέσα από αληθινές ιστορίες

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΓΧΟΝΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ / ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα θέλησης, σκληρής δουλειάς και σωστής καθοδήγησης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους καθηγητές του φροντιστηρίου ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ για την εξαιρετική δουλειά και τον επαγγελματισμό που τους χαρακτηρίζει. Ήταν μια εμπειρία αξέχαστη που οδήγησε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ ήταν η καλύτερη επιλογή!!

 

Χρύσα Βλάχου - Επιτυχούσα (2η θέση - 58/60) στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2020.

(Ιατρική Φυσική 20 - Ιατρική Βιολογία 19 - Ιατρική Στατιστική 19)

Η φετινή χρονιά ήταν ομολογουμένως ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας και ως αποτέλεσμα είχε τη διαμόρφωση των μαθημάτων εξ αποστάσεως και την αναβολή των εξετάσεων για πολλούς μήνες. Παρόλο που οι συνθήκες ήταν πρωτόγνωρες, τα μαθήματα του φροντιστηρίου ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ δεν ήταν λιγότερο οργανωμένα ή ποιοτικά. Καθοριστικό ήταν το γεγονός ότι οι καθηγητές με έκαναν να αντιληφθώ την πραγματική διάσταση αυτών των εξετάσεων, καθώς και τις ώρες διαβάσματος που απαιτούνται για να επιτύχω σε αυτές τις ανταγωνιστικές εξετάσεις. Ατελείωτα email αποριών, διορθώσεων και διαγωνισμάτων ήταν αυτά που με έκαναν να πετύχω μια τόσο υψηλή βαθμολογία, που δεν πίστευα πως μπορώ να καταφέρω. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν το φροντιστήριο και που με τον τρόπο τους συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί τελικά τα όνειρα όντως γίνονται πραγματικότητα!

Ευαγγελία Τσιανάκα - Επιτυχούσα (3η θέση - 57/60 σε ισοβαθμία)στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2020.

(Ιατρική Φυσική 18,5 - Ιατρική Βιολογία 18,5 - Ιατρική Στατιστική 20)

 

Όταν πήρα τη μεγάλη απόφαση να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στην Ιατρική για να πραγματοποιήσω το όνειρο που είχα από παιδί, γνώριζα πως ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος. Γι' αυτό και επέλεξα το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ για την προετοιμασία μου. Η οργάνωση και ο επαγγελματισμός τους μου έκαναν εντύπωση από την πρώτη κιόλας συνάντηση με τη Στέλλα. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησα τα μαθήματα και ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα των διαγωνισμάτων και του διαβάσματος που πρότεινε το φροντιστήριο. Η Στέλλα,  μου είχε γνωστοποιήσει εξ αρχής πως το πρόγραμμα είναι πολύ απαιτητικό, όμως αποδίδει σε όποιον το ακολουθεί. Οι καθηγητές μου κέρδισαν αμέσως την εμπιστοσύνη μου και τους ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ για όλα. Η χρονιά ήταν δύσκολη λόγω των συνθηκών, όμως εκείνοι ήταν πάντα εκεί για εμάς, όχι μόνο στα πλαίσια του μαθήματος και των αποριών, αλλά και για ψυχολογική υποστήριξη. Παρά το άγχος, την αγωνία για το πότε θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις, το ατελείωτο διάβασμα και τα διαγωνίσματα, όταν υπάρχει στόχος και οι κατάλληλοι άνθρωποι, η επιτυχία είναι βέβαιη. Τους ευχαριστώ, λοιπόν, που με έκαναν να πιστέψω πως θα τα καταφέρω... και τα κατάφερα!

Μαρία Φαφούτη - Επιτυχούσα (3η θέση - 57/60 σε ισοβαθμία)στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2020.

(Ιατρική Φυσική 20 - Ιατρική Βιολογία 18,5 - Ιατρική Στατιστική 18)

Σαν χθες θυμάμαι την ημέρα που ο σύζυγός μου πέτυχε στις κατατακτήριες εξετάσεις της Ιατρικής ΑΠΘ. Η χαρά ήταν απερίγραπτη! Μετά από μέρες, σε μια απογευματινή βόλτα στην παραλιακή η συζήτηση έφτασε στο ότι θα μπορούσα κι εγώ να κάνω το πρώτο βήμα και να δοκιμαστώ. Ακούσαμε για το φροντιστήριο από άλλους επιτυχόντες εκείνης της χρονιάς και χωρίς δεύτερη σκέψη κλείσαμε το πρώτο ραντεβού για να κανονίσουμε την έναρξη των μαθημάτων. Λόγω της προηγούμενης σχολής η επαφή μου με τα εξεταζόμενα μαθήματα ήταν ανύπαρκτη, όμως με τη θέλησή μου και την παρότρυνση των καθηγητών ξεκίνησε ένα αρκετά δύσκολο ταξίδι, ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ αλλά και να ανταγωνιστώ άλλους υποψήφιους. Το πρόγραμμα βαρύ, τα διαγωνίσματα πολλά, όμως με την επιμονή και τη βοήθεια των καθηγητών, ποτέ δεν το έβαλα κάτω . Πάντα πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία, να με στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές, ακόμα και να βάζουν περισσότερες ασκήσεις και διαγωνίσματα για να φτάσω στο επίπεδο που είμαι σήμερα και να επιτύχω. Δεν πίστεψα ποτέ μου ότι θα επιτύχω στις κατατακτήριες της Ιατρικής με τόσο υψηλή βαθμολογία 56/60 (παρόλο που η Στέλλα πέτυχε ακριβώς τον βαθμό όταν συζητήσαμε πως έγραψα). Ένα ταξίδι αρκετά δύσκολο και απαιτητικό, όμως με το καλύτερο αποτέλεσμα! Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου που πίστεψαν σ' εμένα, με βοήθησαν να ξεπεράσω τα όριά μου και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα!

 

Ελένη Γκουλέτσα - Επιτυχούσα (4η θέση - 56/60 σε ισοβαθμία) στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2020.

(Ιατρική Φυσική 20 - Ιατρική Βιολογία 17,5 - Ιατρική Στατιστική 18,5)

Σε όλη αυτή την περιπέτεια των  κατατακτηρίων Ιατρικής μαζί ξεκινήσαμε και μαζί φτάσαμε στην επιτυχία! Ένιωσα τεράστια σιγουριά από την πρώτη στιγμή που σας γνώρισα! Πιστέψατε σε μένα, κι εγώ σε σας! Εσείς μας δείχνατε το δρόμο, και μεις αρκούσε να σας εμπιστευόμαστε και να διαβάζουμε! Εν μέσω μιας τόσο δύσκολης χρονιάς, που λόγω covid φαινόταν ότι δε θα τελείωνε ποτέ, χωρίς ενημέρωση για το πότε και αν θα γίνουν τελικά οι εξετάσεις, με βοηθήσατε να δείξω ψυχραιμία και υπομονή! Μετά από άπειρα διαγωνίσματα, τηλεμαθήματα, απορίες δίχως τέλος, άγχη, πίεση και ατελείωτες ώρες διαβάσματος, το αποτέλεσμα μας αντάμειψε όλους!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ  στη Στέλλα, στους καθηγητές μου και το προσωπικό του φροντιστηρίου, σε όλους, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αμέριστη συμπαράσταση, την καθοδήγηση και την κατανόηση που δείξατε!

Εύα Νικολαΐδου - Επιτυχούσα  (4η θέση - 56/60 σε ισοβαθμίαστις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2020.

(Ιατρική Φυσική 20 - Ιατρική Βιολογία 19 - Ιατρική Στατιστική 17)

Πιστεύω ότι τα όνειρα είναι σαν μικρά παιδιά. Θέλουν κυνήγι και διαρκή εγρήγορση. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου που ήταν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, ο καθένας με τον ρόλο του, που με ωθούσαν, με αποσυμφορούσαν και δεν με άφηναν να παρεκκλίνω από τον στόχο μου όταν τα πράγματα δυσκόλευαν.

Μαίρη Στρατάκη - Επιτυχούσα  (4η θέση - 56/60 σε ισοβαθμίαστις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2020.

(Ιατρική Φυσική 17 - Ιατρική Βιολογία 19 - Ιατρική Στατιστική 20)

 

Η Ιατρική σχολή για εμένα ήταν όνειρο ζωής, από όταν ήμουν ακόμη πολύ μικρή. Έχοντας δώσει δύο φορές πανελλήνιες εξετάσεις, σπούδασα  Νοσηλευτική, με σκοπό, αφού τελείωνα, να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις για την Ιατρική. Γνωστοί – άγνωστοι είπαν πολλά, όπως να το σκεφτώ καλά ή ότι το διάβασμα είναι πάρα πολύ και ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να μπω, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Όμως, εγώ άκουσα μόνο εμένα και κανέναν άλλον και αποφάσισα να το προσπαθήσω, με κριτήριο το πόσο το ήθελα εγώ! Έπρεπε απλά να βρω τους κατάλληλους για να με καθοδηγήσουν σωστά σε αυτή την προσπάθειά μου. Το φροντιστήριο Παράλλαξη  μου το σύστησε μία συμφοιτήτρια, όμως ήθελα να το ψάξω λίγο περισσότερο και έτσι ήρθα σε επαφή και με άλλα φροντιστήρια. Από την πρώτη κιόλας συζήτηση με την υπεύθυνη για τις κατατακτήριες του τμήματος Ιατρικής στην ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ, την κα. Στέλλα Μακρυγιάννη, κατάλαβα τη διαφορά. Σκέφτηκα πως στην ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ ήξεραν τι έκαναν, ενώ είχα ήδη αρχίσει να τους έχω εμπιστοσύνη και να έχω και πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη σε εμένα. Στην πορεία επιβεβαιώθηκα! Η άριστη οργάνωση και ο επαγγελματισμός όλου του προσωπικού του φροντιστηρίου, το καλά μελετημένο πλάνο της προετοιμασίας για τις εξετάσεις, σε συνδυασμό με τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλα σε προσωπικό επίπεδο, με έκαναν να φτάσω εκεί  που ήθελα και  αυτή τη φορά να κλαίω από χαρά στο άκουσμα των αποτελεσμάτων!  Όσο περισσότερη η θέληση, όσο δύσκολος και αν είναι ο δρόμος, τόσο μεγαλύτερη η ικανοποίηση και η χαρά όταν αυτός ξεπερνιέται και ο στόχος επιτυγχάνεται! Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς, όλο το προσωπικό της ΠΑΡΑΛΛΑΞΗΣ και ιδιαιτέρως τους καθηγητές μου, για όλη την καθοδήγηση και την υποστήριξή τους. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική σε αυτό το δύσκολο εγχείρημά μου!

Καλλιόπη Βεροπλίδου - Επιτυχούσα  (55/60στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2020.

(Ιατρική Φυσική 18 - Ιατρική Βιολογία 17 - Ιατρική Στατιστική 19,5)

 

Όλοι οι δρόμοι δεν οδηγούν μόνο στη Ρώμη αλλά και στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο φροντιστήριο ‘’ΠΑΡΑΛΑΞΗ’’, το οποίο με βοήθησε να πετύχω το στόχο μου να περάσω στην Ιατρική σχολή της Λάρισας. Σε αυτό συνέβαλε ο άριστος προγραμματισμός των μαθημάτων του σε συνδυασμό με την άρτια εκπαιδευτική κατάρτιση των καθηγητριών μου, οι οποίες μου προσέφεραν όχι μόνο εκπαιδευτική αλλά και ηθική στήριξη καθ’όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

Σοφία Σγούραλη - Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Ιατρικής Λάρισας 2020.

(Ιατρική Φυσική 20 - Γενική Μορφολογία 19 - Βιολογία 15,5)

Από την προσωπική μου εμπειρία με τις κατατακτήριες Οδοντιατρικής διδάχθηκα πως όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και προσπαθείς γι αυτό, τότε σίγουρα θα το πετύχεις. Παρά τις δύσκολες καταστάσεις με την πανδημία, το φροντιστήριο ήταν πάντα δίπλα μου για να με υποστηρίζει ψυχολογικά και όχι μόνο. Η ορθή προετοιμασία που μου προσέφερε με έκανε να νιώθω αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μου. Οι διαλέξεις από τους άρτια εκπαιδευμένους καθηγητές, η οργάνωση και η τάξη, οι επιμελημένες σημειώσεις, τα διαγωνίσματα και οι ορθές συνεχείς επαναλήψεις με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου!

 

Ευαγγελία Παπαδοπούλου - Επιτυχούσα (2η θέση) στις κατατακτήριες Οδοντιατρικής Α.Π.Θ. 2020.

(Ιατρική Φυσική 19,5 - Βιολογία και Γενετική 19 - Βιοχημεία 16)

Η έκφραση «όνειρο ζωής» είναι πολύ αδύναμη για να περιγράψει την βαθιά μου επιθυμία να γίνω οδοντίατρος. Ήμουν ευτυχισμένη με τη ζωή μου, όμως ένοιωθα πάντα το αγκάθι της αποτυχίας να με τριβελίζει. Μέσα σε μια στιγμή αποφάσισα ότι ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου να πραγματοποιήσω αυτή μου την ανάγκη, ούσα μητέρα ενός βρέφους κι ενός δίχρονου. Στο μυαλό μου πλέον ήταν ξεκάθαρο «ή τώρα ή ποτέ». Η συνάντησή μου με τη Στέλλα ήταν καθοριστική. Δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά πράγματα, με τον τρόπο της κατάλαβα ότι μπορώ και πρέπει να την εμπιστευτώ αν θέλω να επιτύχω. Το έκανα με κλειστά μάτια. Διάβαζα με απόλυτη προσήλωση στο στόχο, ακολουθούσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το απαιτητικό πρόγραμμα του φροντιστηρίου και οδηγήθηκα στη διαδικασία των εξετάσεων, κουρασμένη μεν αλλά με τρομερή αυτοπεποίθηση δε. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων συνειδητοποίησα πόσο άρτια οργανωμένο ήταν το πρόγραμμα του φροντιστηρίου που δεν με άφηνε να πάρω ανάσα καθώς υπήρχαν συνεχή διαγωνίσματα. Θα ευγνωμονώ παντοτινά τη Στέλλα και τους υπόλοιπους καθηγητές του προγράμματος που με οδήγησαν στην επιτυχία. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ! Όσο δύσκολο ήταν φέτος αυτό το ταξίδι, τόσο όμορφος ήταν ο προορισμός.

Μαρία Συμεωνίδου - Επιτυχούσα (3η θέση - 53/60) στις κατατακτήριες Οδοντιατρικής Α.Π.Θ. 2020.

(Ιατρική Φυσική 18,5 - Βιολογία και Γενετική 16 - Βιοχημεία 18,5)

Το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία μου στις κατατακτήριες εξετάσεις της Ιατρικής ΑΠΘ και γι’ αυτό και είμαι ευγνώμων σε καθέναν από τους καθηγητές μου ξεχωριστά. Ήδη από την πρώτη συνάντηση με την υπεύθυνη του προγράμματος σπουδών αντιλήφθηκα το πόσο καλά σχεδιασμένο ήταν το πλάνο της προετοιμασίας μας περιορίζοντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό την πιθανότητα αποτυχίας, κάτι που με έκανε να εμπιστευτώ το φροντιστήριο χωρίς δεύτερη σκέψη. Το γεγονός πως λάβαμε χρονοδιάγραμμα όλων των μαθημάτων και των διαγωνισμάτων πριν από την έναρξη της προετοιμασίας ήταν ιδιαίτερα βοηθητικό, γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να οργανώσω κατάλληλα τον χρόνο μου, μειώνοντας το άγχος μου παρά τον μεγάλο όγκο της ύλης. Παράλληλα, η συνεχής εξέταση μέσω των τεστ σε κάθε μάθημα αλλά και των διαγωνισμάτων διευκόλυνε τους καθηγητές μου και εμένα την ίδια να εντοπίσουμε τις αδυναμίες και τις τυχόν απορίες μου και να τις αντιμετωπίσουμε άμεσα με τον κατάλληλο τρόπο. Ωστόσο, πέρα από τη σωστή καθοδήγηση, τη στοχευμένη μέθοδο διδασκαλίας και το εξαιρετικό εκπαιδευτικό υλικό η ομάδα του φροντιστηρίου ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ μου προσέφερε την απαιτούμενη ψυχολογική υποστήριξη για να ξεκινήσω και να ολοκληρώσω αυτήν την δύσκολη προετοιμασία. Για όλα αυτά λοιπόν σας ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου, χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει τόσο καλά. 

 

Άννα Παππά - Επιτυχούσα (1η θέση) στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2019.

(Ιατρική Φυσική 20 - Ιατρική Βιολογία 20 - Ιατρική Στατιστική 20)

Ξεκινώντας την προετοιμασία μου για τις κατατακτήριες εξετάσεις του τμήματος Οδοντιατρικής, ήρθα αντιμέτωπη με μία πολύ μεγάλη και απαιτητική ύλη. Προκειμένου να καταφέρω να ακολουθήσω πιστά το άριστα σχεδιασμένο πρόγραμμα του φροντιστηρίου, χρειάστηκε από την
αρχή να κάνω αρκετές θυσίες. Είχα όμως τη τύχη να έχω εξαιρετικές καθηγήτριες, στις οποίες είμαι πολύ ευγνώμων, καθώς πίστεψαν σε μένα από την αρχή, λύνοντας τις απορίες μου και παρέχοντας ηθική υποστήριξη, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω δυναμικά μέχρι το τέλος. Χάρη στις γνώσεις τους και τη συνεχή αξιολόγησή μου μέσω των διαγωνισμάτων, η ύλη των μαθημάτων έγινε απόλυτα κατανοητή και διαχειρίσιμη. Το αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν τελικά να γράψω τόσο καλά στις εξετάσεις, ώστε να εισαχθώ πρώτη στη σχολή! Κατάφερα στο μέγιστο βαθμό αυτό που στην αρχή μου φαινόταν ακατόρθωτο! Η ικανοποίηση και δικαίωση που ένιωσα μόλις είδα τα αποτελέσματα, άξιζαν όλο το διάβασμα, την πίεση και τις θυσίες που έκανα όλους αυτούς τους 9 μήνες. Για όλους αυτούς τους λόγους, συνιστώ ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ σε όποιον επιθυμεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά του!

 

Σοφία Μιρζαμπεκιάν - Επιτυχούσα (1η θέση) στις κατατακτήριες Οδοντιατρικής Α.Π.Θ. 2019.

(Ιατρική Φυσική 19,5 - Βιολογία και Γενετική 20 - Βιοχημεία 19,5)

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ, την κα. Στέλλα Μακρυγιάννη και όλους τους καθηγητές για την επιτυχία μου στις κατατακτήριες εξετάσεις της Ιατρικής ΑΠΘ. Χάρη στην καθοδήγηση, στην εμπειρία και στην αφοσίωσή τους σε εμένα πραγματοποίησα το όνειρο της ζωής μου. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε δύναμη, κουράγιο και πιστέψατε σε εμένα. Τα πολλά διαγωνίσματα, το επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό, η άψογη οργάνωση του φροντιστηρίου και οι εξαιρετικά καταρτισμένοι καθηγητές ήταν σίγουρα τα συστατικά της επιτυχίας μου στις κατατακτήριες εξετάσεις. Για όποιον θέλει να πραγματοποιήσει το στόχο του συνιστώ ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ!!!!!!!

Ναταλία Τοντικίδου - Επιτυχούσα (5η θέση) στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2019.

 

Από παιδί όταν με ρωτούσαν "τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;", η απάντηση ήταν γιατρός. Χάρη στην προετοιμασία και στους ανθρώπους του φροντιστηρίου ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ με τη μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη και την ακόμη μεγαλύτερη μεθοδικότητα, το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα. Τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας το χρονοδιάγραμμα και ο όγκος της εξεταζόμενης ύλης φαίνονται βουνό. Ωστόσο, έχοντας ολοκληρώσει μέσα στα ζητούμενα χρονικά περιθώρια το πρόγραμμα και με την κατάλληλη καθοδήγηση των καθηγητών, οι ημέρες των εξετάσεων θεωρούνται σαν μια απλή μέρα διαγωνίσματος στον χώρο του φροντιστηρίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους καθηγητές μου που ήταν συνεχώς δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι και με βοήθησαν να πραγματοποιήσω το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου.

Κατερίνα Ζγουρίδου - Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2019.

Το να γίνω γιατρός ήταν όνειρο ζωής για μένα από μικρό παιδί και χάρη στο φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους καθηγητές μου για την εκπαιδευτική και ψυχολογική στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η οργάνωση, η αφοσίωση και η πίστη τους σε μένα αποτέλεσαν το κλειδί για την επιτυχία μου. Σας ευχαριστώ πολύ!

Κατερίνα Νούλη - Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2019.

Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές μου για την καθοδήγηση και την υποστήριξη που μου παρείχαν στο να πετύχω τον στόχο μου.

Βασίλης Τσιντζιλίδας - Επιτυxών (1η θέση) στις κατατακτήριες Ιατρικής Λάρισας 2019.

(Ιατρική Φυσική 20 - Βιολογία 17,5 - Γενική Μορφολογία 17,5)

 

Με το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Ήταν μια δύσκολη εμπειρία αλλά έχοντας τους σωστούς καθηγητές δίπλα μου, έτοιμους να ακούσουν κάθε απορία μου και να με βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή, μπόρεσα να αποκτήσω τις σωστές βάσεις. Τους εμπιστεύτηκα από την αρχή και με τη βοήθειά τους, τις γνώσεις που μου προσέφεραν, την καθοδήγηση και τη στήριξή τους, πέτυχα κάτι που πίστευα ότι ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές του φροντιστηρίου που καταφέρνουν και πραγματοποιούν τα όνειρα μας.

 

Συμέλα Μεζιρίδου - Επιτυχούσα (8η θέση) στις κατατακτήριες Ιατρικής Δ.Π.Θ. 2019.

Το να περάσω στην Ιατρική ήταν όνειρο ζωής για μένα. Μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειές μου στις Πανελλήνιες, πήρα την απόφαση να τελειώσω τη σχολή που είχα περάσει και να δώσω κατατακτήριες αφού πάρω το πτυχίο μου. Θυμάμαι στο τέταρτο και τελευταίο έτος της σχολής μου, ανεβαίνοντας Θεσσαλονίκη από Αθήνα όπου σπούδαζα Νοσηλευτική, ήταν μέσα Φλεβάρη, άρχιζα να ψάχνω φροντιστήριο για τις κατατακτήριες. Το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ ήταν το πρώτο που είχα επισκεφτεί. Μετά την συνάντηση μου με την υπεύθυνη, κυρία Στέλλα Μακρυγιάννη, αποφασίσαμε από κοινού να ξεκινήσουμε μαθήματα τέλη Ιουνίου όταν και θα τελείωνα και την σχολή μου. Έτσι και έγινε. Μετά από 5 μήνες διαβάσματος, πολλών διαγωνισμάτων, κόπων, θυσιών και με τη βοήθεια των εξαιρετικών και πλήρως καταρτισμένων καθηγητών του φροντιστηρίου, κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Πλέον, ως φοιτήτρια Ιατρικής Θεσσαλονίκης, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ που με βοήθησαν να κατακτήσω το όνειρό μου. Το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ ήταν η καλύτερη μου επιλογή και το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Νατάσα Βαλαβάνη - Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2019.

 

Για να γίνεις γιατρός: Όχι πανικός, διάβασμα χρειάζεται εντατικώς! Και όταν απελπιστείς μην ξεχνάς το εξής: Το κάρμα ανταμείβει όσους το θέλουν πολύ. Γι' αυτό γράψε, γράψε, γράψε, μέχρι να κάνεις ουλή.

Οφέλια Αλεξάνδρα Κετσερίδου - Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2019.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ που με βοήθησε να κάνω πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής! Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου σε ένα μοναδικό ταξίδι 9 μηνών με τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές του, που με βοηθήσατε να οργανώσω την ύλη μου, που απαντούσατε και εξηγούσατε αναλυτικά κάθε απορία, που εντοπίζατε τα λάθη μου και τα επισημαίνατε μέσα από διαγωνίσματα και ασκήσεις, που με καθοδηγήσατε από την αρχή μέχρι το τέλος αντιλαμβανόμενοι τα άγχη μου, που πιστέψατε σε μένα, αλλά κυρίως που με πιέσατε να φτάσω τα όριά μου! Είναι πολύ όμορφο να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να σε βοηθήσουν και γι' αυτό σας είμαι ευγνώμων!

 

Χρυσόστομος Αυγέρος - Επιτυχών (1η θέση) στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2018.

(Ιατρική Φυσική 19,5 - Ιατρική Βιολογία 19,5 - Ιατρική Στατιστική 19,5)

Το να καταφέρω να περάσω στην Οδοντιατρική ήταν για μένα ένα όνειρο ζωής. Μετά από μεγάλη προσπάθεια (Πανελλήνιες) και αρκετές αποτυχίες, επιτέλους τα κατάφερα και ακόμα δεν το πιστεύω! Αυτό το οφείλω στο φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ που με την εξαιρετική οργάνωση και προετοιμασία του με βοήθησε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Δεν αρκεί να θέλεις κάτι πολύ, αλλά να έχεις δίπλα σου και τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου! Αυτό ακριβώς βρήκα στο φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με την κυρία Στέλλα Μακρυγιάννη κατάλαβα ότι η ίδια και οι συνεργάτες της είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν! Οργάνωση, γνώση και εμπειρία είναι τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ. Τελικά, κατάφερα όχι μόνο να περάσω στην Οδοντιατρική ΑΠΘ αλλά να γράψω τόσο καλά που μπήκα πρώτη! Αυτό για μένα ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση μετά από τόσες προσπάθειες και όλα τα οφείλω στην κυρία Στέλλα και τους υπόλοιπους καθηγητές και το προσωπικό. Ο δρόμος της επιτυχίας έχει το όνομα ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ!

Τζαφέρη Ελένη - Ιωάννα - Επιτυχούσα (1η θέση) στις κατατακτήριες Οδοντιατρικής Α.Π.Θ. 2018.

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει επιτυχώς την προσπάθεια εισαγωγής μου στο τμήμα της Ιατρικής, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον καταλυτικό ρόλο που κατείχε σε αυτή την επιτυχία το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ. Ξεκινώντας την προετοιμασία και θεωρώντας εξαιρετικά δύσκολη την απομνημόνευση της μεγάλης σε όγκο ύλης, η επιτυχία μου φαινόταν ένα πολύ μακρινό και δύσκολο έργο. Ωστόσο, όλοι οι καθηγητές του φροντιστηρίου, μου προσέφεραν τόσο σε ακαδημαϊκό, όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο την απαραίτητη σιγουριά για να ξεκινήσω, την εμπιστοσύνη και την έμπνευση να συνεχίσω και την υποστήριξη για να φτάσω μέχρι το τέλος και να πετύχω! Μαθήματα που αρχικά μου ήταν δύσκολο να κατανοήσω, χάρη στον εξατομικευμένο και ενδιαφέρον τρόπο διδασκαλίας τους, στη συνέχεια μου φάνηκαν απολύτως βατά, με αποτέλεσμα πριν τις εξετάσεις να αισθάνομαι πλήρως προετοιμασμένη. Η ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ ήταν ασφαλώς η καλύτερη επιλογή!

Ελένη Παμπούρη - Επιτυχούσα (4η θέση) στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2018.

Στη ζωή δεν αρκεί να ονειρευτούμε έναν στόχο, αλλά θα πρέπει να ανοίξουμε τον δρόμο για την υλοποίησή του! Χρειάζεται θέληση, επιμονή αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους  που γνωρίζουν και μπορούν να σε καθοδηγήσουν σωστά. Προσωπικά είχα την τύχη να γνωρίσω  τους κατάλληλους ανθρώπους στο φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ. Με τη βοήθειά τους κατάφερα να ξεπεράσω τους όποιους δισταγμούς με κρατούσαν μακριά από την υλοποίηση του ονείρου μου! Σας ευχαριστώ που συμβάλατε σε αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής μου!

 

Σπυρίδων Γκίνης - Επιτυχών (11η θέση) στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2018.

Η Ιατρική ήταν όνειρο ζωής για μένα, ωστόσο δεν τα είχα καταφέρει με τις Πανελλήνιες. Δεν το έβαλα όμως κάτω και αφού τελείωσα την πρώτη μου σχολή ξεκίνησα την προετοιμασία για τις κατατακτήριες εξετάσεις, αναζητώντας φροντιστήριο. Η ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ ήταν το πρώτο που είχα επισκεφτεί. Θυμάμαι ότι στην πρώτη μας συνάντηση με την υπεύθυνη, Στέλλα Μακρυγιάννη, μια εξαιρετική καθηγήτρια, μου είπε ότι αν το θέλω τόσο πολύ και ακολουθήσω επακριβώς το πρόγραμμα του φροντιστηρίου, θα περάσω σίγουρα στην Ιατρική και θυμάμαι που είχα αναρωτηθεί τότε γιατί μου δίνει τόσο μεγάλες υποσχέσεις. Μετά κατάλαβα ότι είναι έτσι ακριβώς όπως μου τα είχε πει στην αρχή! Στις εξετάσεις ήμουν τόσο καλά προετοιμασμένη, που ακόμη και η ατυχία που είχα σε ένα μάθημα δε με εμπόδισε να περάσω επιτέλους στην Ιατρική Σχολή! Τα κατάφερα! Όλος ο κόπος, η κούραση, το άγχος, η πίεση αυτούς τους τελευταίους 7 μήνες άξιζε και με το παραπάνω. Τους ευχαριστώ όλους θερμά, τους εξαιρετικούς καθηγητές μου και όλο το προσωπικό! Εννοείται ότι προτείνω ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ σε όλους όσους μπορεί να έχουν το ίδιο πάθος με μένα να σπουδάσουν Ιατρική!

Νάσια Δελιγκά - Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2018.

Η διαδικασία των κατατακτηρίων εξετάσεων είναι δύσκολη. Τη δυσκολία αυτή κατάφερε να μικρύνει το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ, αφενός με τους άριστα καταρτισμένους καθηγητές του και αφετέρου με το εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων. Επίσης, το έμπρακτο ενδιαφέρον και η στήριξη των καθηγητών βοήθησαν στην μείωση του άγχους των εξετάσεων. Το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την εισαγωγή μου στην Ιατρική.

Κώστας Λάμπρου - Επιτυχών (5η θέση) στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2018.

Το όνειρό μου για την εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή πραγματοποιήθηκε και σε αυτό συνετέλεσε φυσικά το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ. Έχοντας αποφοιτήσει από τη Φαρμακευτική είχα μπροστά μου μόνο τρεις μήνες προετοιμασίας για τις κατατακτήριες εξετάσεις. Και τότε άρχισαν οι προβληματισμοί μου. Θα τα καταφέρω σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Θα μπορέσω να αντεπεξέλθω και να αφομοιώσω ένα μεγάλο όγκο γνώσεων; Όλες οι ανησυχίες και οι απορίες μου λύθηκαν όταν ήρθα σε επαφή με τους υπεύθυνους του φροντιστηρίου. Συγκεκριμένα η υπεύθυνη καθηγήτρια, Στέλλα Μακρυγιάννη, μου είπε χαρακτηριστικά ότι αν το θέλω πολύ και αν διαβάσω με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, θα πετύχω σίγουρα τον στόχο μου. Η αποφασιστικότητά μου και η "δίψα" για μάθηση έδεσαν αρμονικά με την αστείρευτη εμπειρία των καθηγητών, τη μεταδοτικότητά τους και το οργανωτικό πλάνο των μαθημάτων. Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου με στήριζαν και ψυχολογικά και το γεγονός ότι πίστευαν σε εμένα μου με έκανε να μην παρεκλίνω ποτέ από τον στόχο μου και να συνεχίσω με προσήλωση και οργανωτικότητα μέχρι τέλους. Η κούραση και το πολύωρο διάβασμα απέδωσαν καρπούς και τους είμαι πραγματικά ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές που στάθηκαν αρωγοί στην επιτυχία μου!!

 

Αγγελική Μπενέκου - Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Ιατρικής Λάρισας 2018.

Είναι περιττό να αναφέρω το πόσο καλά οργανωμένοι είναι οι άνθρωποι του φροντιστηρίου. Ούτε χρειάζεται να σχολιάσω την εκπαιδευτική και ηθική υποστήριξη που προσφέρουν σε όλους εμάς που θέλουμε συνειδητά να περάσουμε σε μία δεύτερη σχολή. Όταν ρώτησα αν θα τα καταφέρω, η απάντηση ήταν σύντομη και περιεκτική: ''Αν το θες πολύ και έχεις πρόγραμμα, η επιτυχία είναι σίγουρη'' - ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ - Όχι μόνο πέρασα στις κατατακτήριες της Οδοντιατρικής Σχολής αλλά έγραψα τόσο καλά που δεν το πίστευα. Πίστεψαν σε μένα περισσότερο απ' ό,τι πίστευα εγώ στον εαυτό μου και αυτό μου έδωσε περισσότερη δύναμη στο τέλος και έτσι δεν μου έμεινε κανένα άγχος όταν ήρθαν οι μέρες τον εξετάσεων. Με είχαν προετοιμάσει άψογα. Θεωρώ ότι χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει και τους οφείλω ένα τεράστιο "Ε-Υ-Χ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ω". Ήταν η καλύτερη επιλογή μου και θα τους προτιμήσω ξανά σίγουρα και στον μέλλον.

 

Εύη Ράλλη - Επιτυχούσα (1η θέση) στις κατατακτήριες Οδοντιατρικής Α.Π.Θ. 2017.

Το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ χαρακτηρίζεται από μεθοδικότητα, οργανωση και αποτελεσματικότητα. Το πλάνο που διαμορφώνει το φροντιστήριο είναι ιδανικό για την αφομοίωση της τεράστιας ύλης και τη μείωση του άγχους των εξετάσεων. Το προσωπικό του φροντιστηρίου είναι εξαιρετικό και πάντα πρόθυμο να στηρίξει τόσο διδακτικά όσο και ψυχικά τον εκάστοτε υποψήφιο. Το ταξίδι για την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ήταν δύσκολο λόγω της σύντομης χρονικής διάρκειας, ωστόσο ήταν χαρά μου που το επιχείρησα με τους ανθρώπους της ΠΑΡΑΛΛΑΞΗΣ.

Χρήστος Τσαντίκος - Επιτυχών (1η θέση) στις κατατακτήριες Ιατρικής Λάρισας 2017.

Θεωρώ πως η απαιτητική διαδικασία της προετοιμασίας των κατατακτήριων εξετάσεων εξομαλύνθηκε σε μεγάλο βαθμό, χάρη στην άριστη κατάρτιση, την κεκτημένη εμπειρία και την εκ βαθέων συμπαράσταση των καθηγητών της ΠΑΡΑΛΛΑΞΗΣ. Επιπλέον, το εξατομικευμένο ενδιαφέρον και η άριστη οργάνωση του προγράμματος λειτούργησαν καθοριστικά, τόσο στον τομέα της κατανόησης της ύλης όσο και στη δημιουργία ενδιαφέροντος για τα αντίστοιχα μαθήματα, στοιχεία απαραίτητα για μια επιτυχή έκβαση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μηνάς Μητσόπουλος - Επιτυχών (2η θέση) στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2017.

Όταν ξεκίνησα την προετοιμασία, χρωστούσα 8 μαθήματα, δεν ήμουν σίγουρη τι ήθελα να κάνω και η προετοιμασία μου φαινόταν βουνό. Το φροντιστήριο ομως ήταν πολύ οργανωμένο και οι καθηγητές έκαναν πολλά περισσότερα απ' όσα ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν. Είχαν πραγματικό ενδιαφέρον για μας σε ακαδημαϊκό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο. Το να περάσω στην ιατρική μου φαινόταν ακατόρθωτο και όντας φοιτήτρια Ιατρικής πλέον δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Οι γνώσεις που μας δόθηκαν από το φροντιστήριο, καθώς και η ψυχολογική υποστήριξη που μας παρείχε, συνέβαλαν στο να περάσουν οι μέρες των εξετάσεων όσο γίνεται αναίμακτα. Μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι ένα φροντιστήριο που γνωρίζει πολύ καλά αυτό που κάνει και μας προετοίμασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...

Μαρία Τσιβιλίκα - Επιτυχούσα  (5η θέση) στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2017.

Με τη συνεχή υποστήριξη των καθηγητών μου καθώς και με το εντατικό πρόγραμμα αξιολογήσεων του φροντιστηρίου, κατάφερα αυτό που στην αρχή θεωρούσα ακατόρθωτο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο καλά προετοιμασμένος ήμουν, μέχρι τη στιγμή των εξετάσεων όπου ένιωθα πως έδινα ένα ακόμα διαγώνισμα στο φροντιστήριο. Ως φοιτητής Ιατρικής πλέον, μπορώ με σιγουριά να πω πως η ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ ήταν η καλύτερη επιλογή!

Παναγιώτης Ζύμαρης - Επιτυχών (7η θέση) στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2017.

Από την πρώτη γνωριμία, οι όποιοι δισταγμοί  για  την αργοπορημένη απόφασή μου να συμμετάσχω στις κατατακτήριες της Ιατρικής σχολής, αποτέλεσαν παρελθόν. Απαιτητικό και αποτελεσματικό πρόγραμμα μαθημάτων, άριστα καταρτισμένο και φιλικό team καθηγητών, οργάνωση και έμπρακτο ενδιαφέρον, στάθηκαν αρωγοί στην εκπλήρωση του στόχου μου. Σας ευχαριστώ  πολύ.

Αμύντας Γιώτας - Επιτυχών στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2017.

Η άμεση ανταπόκριση των καθηγητών του φροντιστηρίου για την οργάνωση επαναληπτικού προγράμματος  με εντατικά διαγωνίσματα συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία μου στις εξετάσεις. Η συνεχής ψυχολογική υποστήριξη και η καθημερινή επικοινωνία για τυχόν απορίες βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να επιτύχω τους στόχους μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ!

Ελευθερία / Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Ιατρικής Ιωαννίνων 2017.

Στην ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ με βοήθησαν να καταλάβω, ότι όλοι οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν με σκληρή δουλειά. Απαιτητικό πρόγραμμα, συνεχείς αξιολογήσεις για την καλύτερη δυνατή μάθηση του αντικειμένου, συνέπεια και πάνω από όλα αγάπη και κατανόηση προς τους μαθητές είναι λίγα από αυτά που χαρακτηρίζουν την οικογένεια της ΠΑΡΑΛΛΑΞΗΣ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις καθηγήτριές μου, που με βοήθησαν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.

Μαρία Καμηλάκη / Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Ιατρικής Ιωαννίνων 2016.

 

Άψογη συνεργασία με συνεχή υποστήριξη. Απαιτητικό πρόγραμμα, τέλεια προσαρμοσμένο για να πετύχεις. Θεωρώ πως το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ αποτέλεσε το κλειδί για την πραγματοποίηση του στόχου μου μέσα στον τεράστιο ανταγωνισμό που επικρατεί. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου για την προσήλωσή τους.

Σωτήρης Ακρίτας - Επιτυχών στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2016.

Μέσω της ειλικρινής αντιμετώπισής μου από το φροντιστήριο και της άψογης συνεργασίας μου με όλους τους καθηγητές, η ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ με βοήθησε να πετύχω εν τέλει το στόχο μου.

Χρήστος Ζ. - Επιτυχών στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2016.

Θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντική η συμβολή του φροντιστηρίου ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ στην εμπέδωση των γνώσεών μου αλλά και στην ψυχολογική υποστήριξη, με αποτέλεσμα την επιτυχία μου. Εκφράζω τις βαθύτερες ευχαριστίες μου στους καθηγητές μου.

Δέσποινα Κ. - Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2015.

Το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ όντας απαιτητικό αλλά και με συνεχή ψυχολογική υποστήριξη, θέτοντας προτεραιότητα την προσωπική επιτυχία του κάθε υποψηφίου, ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω.

Εύα - Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Ιατρικής Α.Π.Θ. 2015.

 

ΝΟΜΙΚΗ

Το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ, όντας εξαιρετικά μεθοδικό και οργανωμένο, μου προσέφερε ένα προσανατολισμένο στις ανάγκες μου πρόγραμμα διδασκαλίας. Κάθε μάθημα, στοχευμένα, αποτελούσε ένα κομμάτι στο ψηφιδωτό της γνώσης, μια διαρκή προσπάθεια για σφαιρική θεώρηση του Ουσιαστικού και Δικονομικού Ποινικού Δικαίου. Η διδασκαλία και το παρεχόμενο έντυπο υλικό προωθούσαν την ουσιαστική κατανόηση ακανθωδών προβληματικών της Ποινικής Επιστήμης, αναπτύσσοντας παράλληλα την κριτική και συνδυαστική σκέψη. Οφείλω ειλικρινά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καθηγήτριά μου που χάρη στις γνώσεις και τη μεταδοτικότητά της καταφέραμε να μετουσιώσουμε μια σοβαρή προσπάθεια σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

 

Ανθή Πατσιαλά / Επιτυχούσα (5η θέση) εισαγωγικών εξετάσεων Π.Μ.Σ. Ποινικού Δικαίου Α.Π.Θ. 2018.

 

Από την πρώτη μας συνάντηση με το φροντιστήριο «ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ» ένιωσα πως είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι που μπορώ να εμπιστευτώ για να πετύχω τον στόχο μου! Κι έτσι έγινε! Μετά από έναν δύσκολο χρόνο με ένα απαιτητικό και άψογα οργανωμένο κύκλο εντατικών μαθημάτων κατάφεραν να με κρατήσουν προσηλωμένη στον στόχο μου και να είμαι αυτήν την στιγμή στους επιτυχόντες! Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Φροντιστήριο και ιδιαίτερα στους καθηγητές μου που με υπομονή, όρεξη και επαγγελματισμό με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ!

Επιτυχούσα διαγωνισμού Συμβολαιογράφων 2019.

 

Παρακολούθησα ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο ολοκληρώθηκε αρκετό καιρό πριν την προκήρυξη των εξετάσεων. Στη συνέχεια ακολούθησα ένα πρόγραμμα συντήρηση που μου προτάθηκε από το φροντιστήριο και το οποίο ήταν καθοριστικό για να παραμείνω προσηλωμένη στον στόχο μου. Θεωρώ πως χωρίς την οργάνωση του φροντιστηρίου, την καθοδήγηση των καθηγητών μου και την επιμονή των ανθρώπων του φροντιστηρίου να κρατήσω επαφή δεν θα είχα καταφέρει αρχικά να αποκτήσω και στη συνέχεια να διατηρήσω υψηλό επίπεδο επιδόσεων. Ευχαριστώ την ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ που με ειλικρίνεια και επαγγελματισμό με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου.

Επιτυχούσα διαγωνισμού Συμβολαιογράφων 2019.

Από τον πρώτο καιρό διαπίστωσα ότι έχω να διανύσω δύσκολο δρόμο αλλά ήξερα ότι με εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα και στον εαυτό μου θα τα καταφέρω. Είχαν περάσει χρόνια από τότε που πήρα το πτυχίο μου και αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να έχω περισσότερη υπομονή. Το πρόγραμμα ήταν πραγματικά απαιτητικό αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Μου είπαν "αν ακολουθείς το πρόγραμμα "θα νιώθεις συνεχώς ότι βελτιώνεσαι και εάν η βελτίωσή σου είναι σημαντική θα τα καταφέρεις" και έτσι έγινε. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φροντιστήριο και ιδιαίτερα στους καθηγητές μου που με τόση υπομονή με βοήθησαν να βρίσκονται στους επιτυχόντες.

Επιτυχούσα διαγωνισμού Συμβολαιογράφων 2019.

Από την πρώτη μέρα που έκλεισα συνάντηση με τον υπεύθυνο του φροντιστηρίου κατάλαβα ότι βρίσκομαι στα σωστά χέρια. Όντας απόφοιτη προπτυχιακού και μεταπτυχιακού προγράμματος στο εξωτερικό και συγκεκριμένα του πανεπιστημίου "Παΐσιι Χιλεντάρσκι" του Πλόβντιβ της Βουλγαρίας χρειαζόμουν άμεση καθοδήγηση και βοήθεια εξοικείωσης με την νομική ορολογία και νομοθεσία. Παρακολούθησα όλους τους κύκλους μαθημάτων που απαιτούνταν για την διεξαγωγή εξετάσεων του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Νομική Σχολή ΔΠΘ μέσα σε ένα 12μηνο και με μεγάλη μου ευχαρίστηση πέρασα επιτυχώς με την πρώτη φορά και με πολύ υψηλούς βαθμούς τις εξετάσεις (προφορικές και γραπτές). Ο άψογος προγραμματισμός, οι συνεχείς ασκήσεις και τα διαγωνίσματα, καθώς και η μεθοδολογία του φροντιστηρίου ήταν κάποια από τα στοιχεία που μου έδωσαν αυτοπεποίθηση και σιγουριά να συνεχίσω την προσπάθεια μου. Το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ μου έδειξε αγάπη εμπιστοσύνη και στήριξη όλους αυτούς τους μήνες τόσο από τους συνεργαζόμενους καθηγητές οι οποίοι έχουν εμπειρία και εξειδίκευση όσο και από την ίδια την διεύθυνση. Το πρόγραμμα μαθημάτων ήταν απαιτητικό και εμπλουτισμένο με όλα τα πιθανά θέματα και τις διαφορετικές οπτικές γωνίες (απόψεις) που επικρατούν στις νομικές σχολές. Μετά από την πολύμηνη προετοιμασία μου είμαι πλέον σε θέση να "ανταγωνιστώ" με τους ίδιους όρους στον έξω κόσμο της Νομικής και της ενεργής Δικηγορίας. Είμαι πλέον ασκούμενη δικηγόρος σε ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία στην Θεσσαλονίκη και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ και τους ανθρώπους του για τη στήριξη, την υπομονή και την καθοδήγηση που μου παρείχαν στην σταδιοδρομία μου.

Ευδοκία Σταματίου / Επιτυχούσα εξετάσεων ΔΟΑΤΑΠ Νομικής ΔΠΘ 2019.

Οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ για την εξαιρετική λειτουργία και οργάνωσή του. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τις κατατακτήριες εξετάσεις της Νομικής Σχολής ΔΠΘ, πέτυχα την εισαγωγή μου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Κλασικής Φιλολογίας του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας ΔΠΘ. Για να αποδώσει καρπούς μία τέτοια προσπάθεια, απαιτείται αυστηρότητα και πειθαρχία. Το Φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ, μία δυνατή ομάδα διδασκόντων και προσωπικού, εξασφάλισε την οργάνωση και την μεθοδικότητα σε ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα που απαιτούσε την παρουσία τους. Μέσα σε ένα διάστημα τριών μηνών καταφέραμε να επιτύχουμε τον στόχο μας. Οι πολλές ώρες διδασκαλίας, η ατελείωτη μελέτη σε συνδυασμό με την παροχή απαραίτητων σημειώσεων, παρακολούθησης, εξέτασης, καθώς και της συνεχούς επίβλεψης της εξέλιξής μου ήταν τα θεμέλια για να χτιστεί η επιτυχία. Ό,τι και αν πω μέσα σε μία μικρή παράγραφο για τις τρεις καθηγήτριές μου θα τις αδικήσω, γιατί το τεράστιο έργο τους ήταν μοναδικό. Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για τον εξαιρετικό τρόπο διδασκαλίας και την οργάνωση, τη συνεχή παρουσία σας, την επιμονή και την υπομονή σας, καθώς και την πίστη που είχατε σε μένα και το ζεστό και ευχάριστο κλίμα. Ξεπέρασα τα όριά μου και αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσάς. Ήσασταν η εγγύησή μου για την εισαγωγή σε αυτό το τμήμα, καθώς και το θεμέλιο που μου παρείχε ένα σημαντικό (νομικό) μορφωτικό επίπεδο, ώστε να αντεπεξέλθω και στις απαιτήσεις της σχολής. Ένα εξαιρετικό φροντιστήριο ανώτατης εκπαίδευσης, ικανό να σου παράσχει τρομερές δυνατότητες, προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου. Αν θέλεις την επιτυχία, τότε διάλεξε τον δρόμο που σου δείχνει το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ.

 

AUDACES FORTUNA IUVAT

 

Χρυσάνθη Κουλίδου / Επιτυχούσα (5η θέση) στις κατατακτήριες Νομικής Δ.Π.Θ. 2018.

Πολύ οργανωμένος και μεθοδικός τρόπος διδασκαλίας. Το υποστηρικτικό υλικό σε θεωρία και νομολογία ήταν χρήσιμο όχι μόνο για την κάλυψη της εξεταστέας ύλης αλλά και για εμβάθυνση σε ποινικά ζητήματα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Ευχαριστώ πολύ, ιδιαίτερα την καθηγήτριά μου για τη βοήθεια που μου πρόσφερε.

Ευανθία Καλαϊτζή / Επιτυχούσα (2η θέση) εισαγωγικών εξετάσεων Π.Μ.Σ. Ποινικού Δικαίου Α.Π.Θ. 2018.

Άψογη συνεργασία, συνεχής και άμεση επικοινωνία, εντατικό αλλά πραγματοποιήσιμο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες μου πρόγραμμα διδασκαλίας, επαγγελματισμός και συνέπεια σε κάθε στάδιο από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι την χρονική στιγμή των εξετάσεων. Περιβάλλον πειθαρχημένο και με την αναγκαία αυστηρότητα ώστε να είμαι σε συνεχή αφύπνιση και προσηλωμένος στο στόχο μου, ωστόσο ταυτόχρονα φιλικό και οικείο με τη δημιουργία οικογενειακού κλίματος καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο προσωπικό και στην ομάδα υποστήριξης του φροντιστηρίου και κυρίως στην καθηγήτριά μου, η οποία με υπομονή, πειθαρχία και χιούμορ μου δίδαξε πως το μονοπάτι προς την αναζήτηση της γνώσης δεν είναι μία ευθεία γραμμή, αλλά μια ελικοειδής πορεία διότι επιστρέφοντας συνεχώς σε πράγματα που νόμιζες ότι κατανόησες ανακαλύπτεις βαθύτερες αλήθειες.

 

Νίκος Τολιόπουλος / Επιτυχών (4η θέση) εισαγωγικών εξετάσεων Π.Μ.Σ. Ποινικού Δικαίου Α.Π.Θ. 2018.

Το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ με βοήθησε να εισαχθώ στο ΠΜΣ Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου και μάλιστα με την πρώτη προσπάθειά μου! Ιδιαίτερα με βοήθησε στην οργάνωση και στον εμπλουτισμό των γνώσεών μου, τόσο με τις παραδόσεις των μαθημάτων όσο και με το έντυπο υλικό που μου χορηγήθηκε, καλύπτοντας όλο το εύρος της ύλης. Μέσω της επίλυσης πολλών πρακτικών ασκήσεων, εξασκήθηκα στον τρόπο με τον οποίον απαιτείται να απαντούμε στις εξετάσεις. Επίσης μου δημιουργούσε ένα αίσθημα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης για τις εξετάσεις, επειδή όλο το προσωπικό και ιδιαίτερα η καθηγήτριά μου, ενδιαφερόταν για τις ανάγκες μου ατομικά ως μαθήτρια και μου επέλυε άμεσα οποιαδήποτε απορία. Σας ευχαριστώ πολύ!

 

Κατερίνα Κρουσταλά / Επιτυχούσα εισαγωγικών εξετάσεων Π.Μ.Σ. Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου Α.Π.Θ. 2018.

Παρόλο τον πολύ μικρό χρόνο προετοιμασίας, και την πεποίθηση ότι δεν θα τα καταφέρω στις εξετάσεις, η στήριξη και η πραγματική πίστη σε αυτό που κάνω ήταν το κλειδί για να περάσω. Η οργάνωση, ο μεθοδικός τρόπος διδασκαλίας καθώς και η πλήρης προσαρμογή των καθηγητών στις ανάγκες των υποψηφίων, είναι για μένα ο λόγος που έμεινα πλήρως ικανοποιημένη. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το φιλικό και οικείο περιβάλλον, συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί μία πάρα πολύ καλή σχέση με την καθηγήτριά μου που σε ελάχιστα επαναληπτικά μαθήματα κατάφερε να με εξοπλίσει με τα καλύτερα εφόδια. Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά την καθηγήτρια μου, όπως και τον υπεύθυνο του φροντιστηρίου, που ανταπεξήλθαν άμεσα σε αυτό που ζήτησα και για την πίστη τους στις δυνατότητές μου.

 

Τσάκωνα Χριστίνα / Επιτυχούσα  εισαγωγικών εξετάσεων Π.Μ.Σ. Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Α.Π.Θ. και Π.Μ.Σ. Αναβαθμισμένων Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Δ.Π.Θ. 2018

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη και ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από το πρόγραμμα σπουδών όπως και από το διδακτικό προσωπικό του φροντιστηρίου. Το πρόγραμμα είναι εντατικό με πολλές ευκαιρίες εξάσκησης και κατά τη διάρκεια των παραδόσεων αλλά και με αρκετό υλικό για το σπίτι. Οι καθηγητές βοηθούν στην κατανόηση ακόμη και των πιο εξεζητημένων θεμάτων και είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σου. Το μάθημα είναι ευχάριστο και ξεκούραστο με σωστή κατανομή της ύλης και του χρόνου. Για όλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους καταπληκτικούς εκπαιδευτές αλλά και τον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου για την βοήθεια και τις πολύτιμες συμβουλές τους, με τις οποίες με όπλισαν με θάρρος και αυτοπεποίθηση ώστε να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του προγράμματος, επανδρωμένη πλήρως και με τις σωστές γνώσεις για την έξοδο μου στην αγορά εργασίας.

Εύη Αγγελίδου / Επιτυχούσα  εισαγωγικών εξετάσεων Π.Μ.Σ. Ιδιωτικού Δικαίου Δ.Π.Θ. 2018

Εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα. Ζεστό και οικείο περιβάλλον. Οι καθηγητές ήταν δίπλα μου και το πρόγραμμα μου ενέπνευσε την αυτοπεποίθηση που απαιτούσαν οι εξαιρετικά απαιτητικές εξετάσεις της ΕΣΔΙ.

Επιτυχούσα στον διαγωνισμό ΕΣΔΙ ΚΓ / Κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης 2017.

Ευχαριστώ πολύ το φροντιστήριο και τους καθηγητές για τη σωστή καθοδήγηση, τη στήριξη και τη συνέπεια που μου προσέφεραν ενόψει των εξετάσεων!

Επιτυχούσα εισαγωγικών εξετάσεων Π.Μ.Σ. Δημοσίου Δικαίου Α.Π.Θ. 2017.

Χρωστώ ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη στους διδάσκοντες του φροντιστηρίου! Η στήριξή τους και οι επισημάνσεις τους με βοήθησαν στην σωστή διαχείριση της ύλης και του χρόνου.

Επιτυχών εισαγωγικών εξετάσεων Π.Μ.Σ. Αστικού Δικαίου Α.Π.Θ. 2017.

Τα μαθήματα με βοήθησαν πολύ στο να καταλάβω τη συλλογιστική πορεία που ακολουθούμε ώστε να αναπτύξουμε τη νομική σκέψη. Κατάλαβα λάθη στη σκέψη μου καθώς πλέον ξέρω πως δίνονται οι ολοκληρωμένες απαντήσεις σε ένα πρακτικό ζήτημα. Πλέον ο τομέας του ποινικού δικαίου μου αρέσει, γιατί κατάλαβα πως πρέπει να αντιμετωπίζω ζητήματα τα οποία τελικά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής Δ.Π.Θ. 2015 - 2017.

Άριστη προσαρμογή στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε υποψηφίου. Αξίζει να δοκιμάσει κανείς τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν στην ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ.

Επιτυχούσα εισαγωγικών εξετάσεων Π.Μ.Σ. Ποινικών & Εγκληματολογικών Επιστημών Δ.Π.Θ. 2015.

Η συνέπεια της διοίκησης και το καταρτισμένο προσωπικό με βοήθησαν να πετύχω.

Χρήστος Κ. - Επιτυχών στις κατατακτήριες Νομικής Δ.Π.Θ. 2014.

Η επιτυχία ήταν σίγουρη γιατί ήσασταν δίπλα μου.

Μαριάννα Ζ. - Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής Α.Π.Θ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ με βοήθησε να πετύχω έναν πολύ σημαντικό για εμένα στόχο. Με καλή διάθεση, συνεργασία και πολύ δουλειά κατάφερα μαζί τους να ξεπεράσω τις δυνατότητες μου. Εκτός από την άψογη οργάνωση και τον επαγγελματισμό του φροντιστηρίου γνώρισα ανθρώπους με αληθινό ενδιαφέρον για τους μαθητές τους. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Ευτυχία Σανοζίδου - Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Οικονομικών Επιστημών ΠΑ.ΜΑΚ. 2017.

 

"Θεωρώ ότι το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ με το εντατικό πρόγραμμα  σπουδών του, την άριστη οργάνωση και εμπειρία που διαθέτει, την συμπαράσταση των καθηγητών στην προσπάθεια μου καθώς και την συνεχή αξιολόγηση της επίδοσής μου, συνέβαλε αποφασιστικά στην πραγματοποίηση των στόχων μου."

Νίκος Τσιόρδος - Επιτυχών (1η θέση) στις κατατακτήριες Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ. 2017.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το φροντιστήριο. Άνετο και φιλικό περιβάλλον, ευέλικτο πρόγραμμα άριστη συνεργασία με τους καθηγητές. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Με βοήθησαν πετύχω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Παναγιώτης Χ. - Επιτυχών στις κατατακτήριες Οικονομικών Επιστημών ΠΑ.ΜΑΚ. 2016.

 

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το σοβαρό πρόγραμμα διδασκαλίας, η οργάνωση και η συνεχής υποστήριξη χαρακτηρίζουν το φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ. Εξαιρετική η καθηγήτρια με αστείρευτη ενέργεια και διάθεση να επιλύσει κάθε απορία. Η ύλη είχε καλυφθεί μέχρι το Νοέμβριο και έτσι έμεινε αρκετός χρόνος για τις απαραίτητες επαναλήψεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου!

 

Βασιλική Κασίμη - Επιτυχούσα (1η θέση) στις κατατακτήριες Ψυχολογίας Α.Π.Θ. 2019.

Προορισμός μας αρχές 19, το επίνειο της "επιτυχίας".

Κέδρινο πλοίο, η ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ.

Ακατάβλητη καπετάνιος, η εναργής και μαθητοκεντρική καθηγήτρια.

Συστηματική, ολιστική μα και αποτελεσματική καθοδήγηση, προς αποφυγή της ετερογονίας των σκοπών, από όλους εσάς - καθηγήτρια / γραμματεία / διοίκηση -.
Τα παραπάνω όχι μία λάμψη στα πεφταστέρια,
αλλά άοκνη μόνιμη συνδρομή μέχρι τις ημέρες των εξετάσεων.

 

Αφιερωμένο,
στη δική μας ιστορία
στο δικό μας ταξίδι.

Σπύρος Καντεράκης - Επιτυχών στις κατατακτήριες Ψυχολογίας Α.Π.Θ. 2019.

Η άριστη συνεργασία και οργάνωση του φροντιστηρίου αλλά και το εξαιρετικό πρόγραμμα διδασκαλίας, με βοήθησαν να πετύχω ένα μεγάλο μου στόχο και να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Φροντιστήριο ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ για την άψογη καθοδήγηση & στήριξη τους.

Μαρία Τράντα - Επιτυχούσα (10η θέση) στις κατατακτήριες Ψυχολογίας Α.Π.Θ. 2018.

Οργάνωση - Αξιοπιστία - Αποτελεσματικότητα. Κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό που καλύπτει τις ανάγκες των υποψηφίων. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σας.

Κυριακή Π. - Επιτυχούσα στις κατατακτήριες Ψυχολογίας Α.Π.Θ. 2016.